3 maanden

 

Hallo,

Weer een stukje van mij! Dat werd wel weer eens tijd…

Ik ben nu vandaag precies 3 maanden en 9 dagen (makkelijk tellen als je op 1 januari geboren bent). Ik vind het leven steeds gezelliger worden! Dat laat ik vaak merken door te gaan lachen en gilletjes slaken, en af en toe ga ik eens flink oefenen met mijn stem, daar zitten rare geluidjes in!

‘s Nachts slapen gaat al aardig, maar ik slaap nog steeds niet door tot mijn moeders spijt… ik heb wel eens een paar keer van een uurtje of 12 tot een uur of 7 geslapen, dus mijn moeder wilde de vlag al bijna uithangen, maar dat was gewoon omdat ik zo moe was dat ik vergat om wakker te worden voor mijn voeding! Maar ik vind het gewoon nog veel te lekker en gezellig om die nachtelijke voedingen over te slaan! Bovendien krijg je zo’n rond hoofd niet voor niks, daar moet je wel wat voor doen… Dus meestal maak ik mijn moeder zo rond een uurtje of 4 snachts wakker. Zij probeert me vaak dan eerst nog af te wimpelen met de fopspeen om snel weer verder te gaan slapen maar daar trap ik mooi niet in…

De laatste tijd hebben we ook weer aardig wat tripjes gemaakt, naar tante Lianne in Rotterdam (sorry nog tante voor het spuugincident, het was niet persoonlijk bedoeld), naar het stadsdeelkantoor voor mijn eigen paspoort (ik heb een stoere pasfoto!),

Joeppasfoto

naar de babyshow met alle andere babies van de zwangerschapscursus (ik was natuurlijk de mooiste), naar de open dag van het kinderdagverblijf (dat vond ik helemaaaal niet leuk, ze willen me daar toch niet dumpen?) naar het strand met opa en oma (mooi weer, daar moet ik nog een beetje aan wennen) en een tijdje terug met (de andere) opa en oma naar het paleis op de Dam! (ze dachten dat ik lag te slapen maar ik heb stiekem nog wel een beetje cultuur opgesnoven).

En binnenkort komt er een Trip met een hoofdletter aan; we gaan namelijk naar Barcelona! Mijn papa kan niet wachten om me aan zijn Catalaanse vrienden te laten zien… dat wordt een hele happening voor mij. Ik heb al een avondje voor de tv mee FC Barça zitten aanmoedigen, dus Barcelona…: venga!

deu

Joep

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s