2 maanden

Pict0564

Hallo allemaal,
Daar ben ik weer! Ik zou bijna vergeten te vertellen dat er deze week een mevrouw is geweest om mijn oren te testen. Dat hadden ze al een keer gedaan maar ze waren er nog niet helemaal zeker van of ik echt goed kon horen. En het is toch het fijnste als alles het gewoon doet he, dus vandaar deze test, die tot de hersenstam meet. En mijn papa vond blijkbaar dat ik soms niet reageerde op geluid, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik soms gewoon net doe of ik niks hoor, want anders blijven ze maar tegen je aan wauwelen… Maar goed, die mevrouw kwam dus en die stopte allerlei plakkers overal en dat vond ik maar niks. Maar ik was uiteindelijk wel geslaagd! Dus nu weten ze dat ik goed kan horen, maar dat wist ik zelf natuurlijk al lang.
Verder gaat alles zo zijn gangetje… ik ben vandaag lekker in bad geweest en heb dit natuurlijk afgesloten met een poeptoegift, en ik ben mijn geluidjes aan het uitbreiden. Momenteel is mijn favoriete geluidje: “Huu!”
En vandaag had ik wel even een schrikmomentje. Mijn papa en mama zijn namelijk nogal weg van een bepaald liedje dat ze te pas en te onpas draaien, zogenaamd voor mij maar ik weet wel beter… Het is een liedje van Bert en Ernie, vrij kinderachtig dus zou je denken voor twee volwassenen, en ik ben nog wel een baby maar goed, wat weet ik er ook van… En vanmiddag was het weer zo ver, ik was gewoon rustig bij mama op schoot een beetje voor me uit aan het kijken en brabbelen, minding my own business, en daar klonk het liedje weer: “ zoek de zeep , zoek de zeep”, en toen… stond mijn papa daar ineens tegenover me raar te bewegen en te zingen…!! Het afgrijzen was op mijn gezicht te lezen, ik wist niet wat ik zag! Nee ik kon er niet om lachen…
Even bijkomen dus,
Groetjes,
Joep

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s